Tech World

Lumea tehnologiei

Google Pixel Buds 2- review

Google Pixel Buds 2- review

Compania Google pe langa faptul ca realizeaza telefoane bune, laptopuri si Chromebook-uri bune, s-a asigurat ca va realiza si o pereche casti wireless care sa se potriveasca cu celelalte dispozitive ale sale. Astfel ca au fost lansate Google Pixel Buds 2. Deci, daca esti in cautarea unei perechi wireless de casti si vrei ca pretul sa nu fie la fel de mare ca la AirPods Pro, dar calitatea sunetului sa fie buna, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre aceasta pereche de casti. 

Ceea ce este sigur este faptul ca Google Pixel Buds 2 au o calitate a sunetului foarte buna si poate sa concureze cu alti rivali ce sunt compatibili cu Android. Castile au un fel de aripa ce ajuta la o potrivire mai buna si la o siguranta. Castile originale de la Google aveau un design deschis ca AirPods-urile originale. 

Daca iti doresti casti wireless care sa aiba neaparat functia de anulare a zgomotului, imi pare rau sa te dezamagesc, dar aceste casti au doar eliminarea zgomotului pasiv. Datorita designului sau, castile sunt mai confortabile decat alti rivali si ar trebui sa se potriveasca in urechile mai multor persoane. 

Carcasa in care vin castile este mai buna si mai mica decat cea originala si are incarcare wireless, dar si prin USB-C, are un finisaj mat si este compacta. Este mai premium decat carcasa de la Galaxy Buds Plus, iar castile intra si ies usor din carcasa datorita atasului magentic. 

Sunt dotate cu Google Assistant si pentru a-l declansa trebuie sa spui „Hei/ Ok Google”, iar el iti va raspunde la comenzi. 

Castile functioneaza foarte bine si in timpul apelurilor si avand in vedere ca nu are functia de anulare a zgomotului, apelantii nu vor auzi prea tare zgomotul de fundal in cazul in care te afli intr-un loc aglomerat si zgomotos, deci reducerea zgomotului este eficienta. 

Daca ai un dispozitiv IOS, aceste casti nu sunt o alegere buna pentru ca nu exista nicio aplicatie pentru IOS si nu vei putea folosi toate functiile lor.

Castile sunt rezistente la apa, avand IPX4, comenzile tactile sunt eficiente. Din pacate, durata de viata a bateriei nu este la fel de buna, iar castile rezista in jur de 5 ore, similare cu AirPods Pro. Carcasa ofera pana la 2 ore de viata a bateriei la doar 10 minute de incarcare. Google Assistant afecteaza intr-o oarecare masura, dar nu se stie cat de mult. 

Acestea fiind spuse, Google Pixel Buds 2 sunt casti wireless bune, calitatea sunetului este admirabila, sunt confortabile, carcasa este compacta, sunt rezistente la apa, doar ca nu au functia de anulare a zgomotului, care pentru unele persoane poate fi o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *