Tech World

Lumea tehnologiei

Noile AirPods Pro

Noile AirPods Pro

Daca esti un utilizator Apple sunt convinsa ca o pereche de casti AirPods nu ti-ar strica si poate chiar iti doresti. Apple a lansat in luna octombrie a anului trecut o pereche de AirPods Pro care au fost foarte mult asteptate de catre toti utilizatori Iphone, fiind un accesoriu mult dorit si folositor. Daca inca nu ti-ai cumparat, nu este tarziu, mai ales daca ai un dispozitiv Apple. In randurile de mai jos voi detalia caracteristicile pe care acestea le au. 

Cea mai ingenioasa configuratie pe care ele le au este cea de anulare a zgomotului, de aceea sunt atat de mult dorite de catre utilizatorii de Apple. Au fost lansate in data de 30 octombrie si costa 250 de lire sterline si vin la pachet cu o carcasa wireless. Acestea costa cu 50 de lire mai mult decat castile lansate inaintea acestora. In ceea ce priveste puterea cestora, se spune ca cele dinaintea AirPods-urile Pro erau putin mai puternice decat acestea. Acestea au doua microfoane care ajuta la anularea zgomotului exterior, astfel incat sa poti sa asculti muzica linistit fara sa te deranjeze zgomotul de afara si convorbirile telefonice se vor derula mai bine. 

In ceea ce priveste designul lor, este cu mult imbunatatit dupa ce multi consumatori s-au plans de designul pe care il avea AirPods 2 si carcasa a fost si ea reproiectat si este acum mai scurta. AirPods Pro mai au inca trei muguri de silicon care poti fi schimbate in functie de preferinte si comoditate. Dar, in functie de mugurele de silicon pe care l-ai ales, asa o sa se auda si sunetul. Pentru un sunet mai mult este indicat sa vezi cat de bine sta casca in urechea ta pentru a avea un sunet bun. Daca obervi ca aceasta nu sta atat de bine in ureche, schimba mugurele si incearca si de data asta sa vezi daca sta bine. 

Dar, acestea AirPods-uri, daca au functia de anulare a zgomotului, in plus mai au functia de anulare a functiei de anulare a zgomotului, in cazul in care vrei sa auzi ce se petrece in jurul tau. La convorbirile telefonice vocea ti se va auzi foarte naturala, datorita unui nou software. Pe casca exista cateva butoane tactile si le poti folosi pentru oprirea melodiei, pauza, play, redare, pentru a omite unele melodii si pentru a inchide apeluri. In plus, poti sa obtii repede si functia Siri datorita cipului H1 cu care sunt dotate. 

Acestea fiind spuse, daca ai un dispozitiv Apple si inca nu au noua pereche de casti AirPods Pro, poti sa ti le cumperi la pretul de 250 de lire sterline si au o functie noua de anularea a zgomotului care este foarte utila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *